Facebook
2010-es rövidhaj trendek
2010. április 16., péntek 12:00
Itt megtudhatod, hogy melyek lesznek a 2010- es rövid női frizurák. A lényeg az, hogy olyan legyen a formája, amit könnyen lehet igazítani, még mielőtt beszárítanánk vagy bármit is tennénk vele, hogy legyen egy természetes esése. Rövid hajviseletet a következő „sérók” közül választhatunk: a göndör, a lépcsőzetesen vágott, a bob és más frizurák közül... Több mint negyven éven keresztül Toni&Guy voltak a fodrászkodás leghíresebb képviselői, tekintsük hát meg az ő elképzeléseiket 2010 rövid frizuráiról.

Kortárs

Formás, lépcsőzetes Kleopátra-frizura, arcba lógó tincsekkel. A felső tincseket kihuzigálják és ritkítják egy szándékosan zilált, szexisen rendezetlen frizuráért.
A tincsekre még jön egy kis hajzselé, ami a frizura elegáns formáját hivatott kiemelni.
 Hatvanas retro
Egy strukturálatlan, állig érő bob frizura, kúp formában, a tarkó körül felvágva és baloldalt hosszabbra hagyva az arc körül.

 


Divatos
Erre a típusú hajvágásra kerámia-ollót használnak. A haj kiáll hátul a tarkó vonalán és kétoldalt, felül dús (a fej búbján) és egyenlőtlen tincsek lógnak a homlokra és a szemöldökökre.Bolondos frizura
A nyakhoz közel vágott frizura, változó hosszúságú tincsekkel és elől még hosszabbra hagyott fürtökkel. Ez a hajvágástípus optikailag dúsítja a hajat, ezzel ellensúlyozva annak asszimmetriáját. Nagyon eredeti frizura.

 


Rock
Rövid, tépett stílusú frizura, hullámos vagy göndör – természetes vagy mesterséges - hajnál szokták alkalmazni, finoman eső hullámok takarják a fejet egészen a tarkóig és nagyon könnyű vele bánni.

 Forrás: Bien.hu

Nincs még hozzászólás, légy te az első!
kapcsolódó hírek


cimkefelhő
Szépségápolás legfrissebb hírei
Legyél te is tag, itt csak nyerhetsz
Esti híradó ZRT. 2006-2015 | Médiaajánlat | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat