Facebook
Jeges, paradicsom ital
2007. november 23., péntek 09:49
Egy pikáns vitaminbomaba!A zöldségek akkor őrzik meg igazán ásványianyag és vitamintartalmukat, ha nyersen fogyasztjuk őket, így ebben az italban bőven találunk ezekből. Fogyokúra megfelelő kiegészítője lehet.

Hozzávalók ( 4 szemelyre):
 
1 zoldhusos paprika, kockakra vagva
1 piroshusos paprika, kockakra vagva
1/2 uborka, kockakra vagva, kimagozva
1 hagyma
2 kanal citomle
1 gerezd fokhagyma
1/8 Cayenna bors, tetszes szerint, el is hagyhato
600 ml paradicsomle
 
 
 


Elkészítése:
 
Egy turmixban a paradicsom kivételével mindent összeturmixolunk egy percig - mig jól össze nem keverednek.
Hozzáadjuk a paradicsomlevet és még 30 másodpercig vagy míg teljesen homogén nem lesz turmixoljuk.
Jéggel tálaljuk!   A hutoben eltertheto 5 napig. Nagyon meleg napokra, jo husito ital! Most a hidegben pedig kihagyhatjuk belőle a jeget.
 
 Elkészítési idő: 10 perc
 
 
 
Tápanyagtartalom egy adagban:
 
Energia: 144 kcal (602 kJ)
Fehérje: 6, 5 g
Zsír:  0, 6 g
Szénhidrát: 27, 5 g
Koleszterin: 0 mg
Rost: 6, 45 g
C-vitamin: 215 mg
B12-vitamin: 0 ug
Kalcium: 104, 2 mg
Vas: 3, 1 mg
 
 
Forras: hazipatika.com
Nincs még hozzászólás, légy te az első!
kapcsolódó hírek


cimkefelhő
Diétás receptek legfrissebb hírei
Legyél te is tag, itt csak nyerhetsz


Esti híradó ZRT. 2006-2014 | Médiaajánlat | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat